Over Mij

Hi, ik ben Liza en wat leuk dat je de moeite neemt om dit te lezen!

Ik woon met mijn man en 3 jongens in het mooie ’s-Heerenberg, een stadje waar ik me thuis voel. Al een aantal jaar is fotografie niet meer uit mijn leven weg te denken, maar de afgelopen jaren heeft het zich heel snel van ‘uit de hand gelopen hobby’ naar ‘serious business’ versneld.

Foto's zijn je persoonlijke geschiedenis. Een uniek verhaal, een klein of groot moment.

De meeste mensen kennen mij als de lolbroek die vooral hard kan lachen om haar eigen grappen en daarmee de boel lekker luchtig houdt. Maar ook als een gevoelig persoon. En daarom vind ik het zo leuk om te doen wat ik nu doe. Voor mij is het een kleine moeite om kinderen en jou op je gemak te stellen. Maar ook vind ik het heerlijk om de persoon voor de camera te leren kennen.

Wanneer ik op bezoek ben bij iemand, kijk ik altijd naar de foto’s op de kastjes of aan de muur. Dat deed ik al bij mijn ouders thuis met mijn eigen jeugdfoto’s. Foto’s zijn je persoonlijke geschiedenis. Een uniek verhaal, een klein of groot moment. Het helpt je een herinnering terug te halen. En daar horen ook de grappen of emoties bij.

Al is het een herinnering van de wind door je haren. Of hoe de hand van je oma voelde. De geur van je moeder, de twinkelende ogen van een jong kind, de bulderlach van een opa. Elke dag sta ik op met de gedachte dat die dag een herinnering kan zijn. En elke dag realiseer ik me dat de tijd zo snel voorbij gaat. Ik probeer bewust te genieten van de tijd met mijn jongens, nu ze nog zo klein zijn.

Ik ben een relaxte fotograaf met humor die ook af en toe haar artistieke kant laat zien. Zie jij dat wel zitten? Dan zijn wij absoluut een match!

Type shoots